Hälsodagboken - vecka 34

Puh det är ansträngande att byta jobb samtidigt som kost och tränings ska skötas. Helt slut när det är fredag och ingen energi kvar till bloggen. Håll ut det blir bättre :-)

Kosten
Min fjärde kanonvecka till ända men denna gången ingen utdelning på vågen. Tvärtom faktiskt. Tradigt och deppigt men jag ger inte upp. Detta är långsiktigt och jag jobbar vidare för att nå mitt mål!

Steg/Frisk luft
Fem dagar klockades in på 10000 steg. I måndags inte så många och i fredags lite över 7600 så not all bad.

Träning
Har kört alla fem Olga-pass denna veckan och kunnat öka lite på vikterna. Dock en lärdom jag ska inte köra de 4 styrkepass 4 dagar på raken. I fredags hade jag helt enkelt för låg energi och det blev inget bra pass. Så tänk om gör rätt kommande vecka.

Må bra
  • Jobb, jobb, jobb - fatta hur kul det är att jag få jobba med sociala medier och Idol!!!
  • Att jag har världens bästa make
  • Kalas med gudbarn
  • Gruppträff på Itrim - tar alltid med mig något
  • All sömn jag fått i helgen
  • Att maten funkar!
Nästa vecka
Blir en ännu lugn vecka förutom jobb vilket ska bli skönt. Lägger fokusen på återhämtning, sköta maten och träningen. På onsdag kväll hoppas jag att jag får till en tjejträff med fd kollegorna. På torsdag är det gyn-besök angående det där förklimakteriet... Funderar på Idrottsmässan i Malmö i helgen men tradigt att gå själv ju.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass