Det sa klick!

Köpte årskort på Friskis & Svettis i Landskrona i tisdagsmorse. Stod där lite morgontrött och hungrig efter träningen så säger damen i kassan - titta här. Va var tänkte jag samtidigt som jag hör klick. Ja svarar hon vi tar foto på alla medlemmar och lägger in. Jaja tänkte fru Jensen den ska väl bara användas i datasystemet. Men ack nej det skulle ju vara med på medlemskortet. Nu är det jag som bokar in en botoxsession och ögonpåseborttagning pronto!

Hepp I present...

Kommentarer

 1. Haha! Jag har sett dig IRL och du behöver ingen botox. Men det är väl konstigt att man aldrig blir bra på pass-, körkortsbilder och andra identitetsbilder. Så duktig du är med träningen. Min träning är mer sporadisk men jag cyklar till och från jobbet. Bara någon km men ändå.
  Googlade på #merlotresor och hittade din facebooksida och din blogg. Menar du att det snabba gänget tog genvägar? Fusk ju!
  Monica, Luxemburg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Monica! Va kul att du hittat hit!!! Åh tack och ja visst är det konstigt med de där fotona. De måste ha speciella kamreror :-) Japp det gjorde de tex sista dagen långa dagen men men their loss... Ha det gott!!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass