Hälsodagbok - vecka 32

Lite sent men jag har ju varit och latat mig i Budapest. Förresten latat och latat jag har ju gått och gått i värmen med svetten lackande. Men vi har fått se mycket och jag kan varmt rekommendera ett besök i staden.

Kosten
Jag är stolt över mig själv och trots semester så är jag väldans nöjd med mitt intag. Heja mig och vågen samarbetar. Plus kroppen börjar formas om igen. Så nu fortsätter jag på denna banan!

Bästa hotellet med massa hyfsat nyttiga alternativ så det gick ingen nöd på mig eller moster :-)

Steg/Frisk luft
Hela sex dagar har jag fått ihop 10 000 steg och mer. Bara förra måndagen som jag hamnade på hälften men då var jag lite sliten efter värsta åskvädret så det fick duga. Har vallat alla i Budapest för att få till mina steg men det gynnar ju alla :-)

Träning
Förra veckan fick jag inte till cardio-passet för jag prioriterade sömn istället. Jäkla åska till att låta men jag fick ju ihop de andra passen. Plus kunde höja en del vikter - kände mig stark! Och väldigt stolt att jag kommer upp i tid på morgonen!

Må bra
  • Fika med Rebeca och snabbvisit av Camilla :-)
  • Fixat håret hos Birna
  • Semester i Budapest
  • Kuligt jobb
Nästa vecka
Är ju faktiskt denna veckan :-) Inledde med två semesterdagar och när klockan ringde 05.15 imorse var jag inte piggast i stan. Men upp till gymmet kom jag. Spännande tider på jobbet vilket får mig att må bra. Imorgon är det Bokklubben som gäller, träning resterande dagar, massage på lördag och sen en massa slappa i soffan på det!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass