Hälsodagbok - vecka 31

Bästa veckan på länge rent jobbmässigt. Underbar känsla att inte ha en stor klump i magen och ångest för jobb utan att känna glädje och nyfikenhet. Japp jag vet jag har bara jobbat på det nya en vecka och är inne i smekmånadsfasen. Men man ska också lita på sin magkänsla och vibbar utifrån vad som är rätt för en som individ. Detta jobbet passar mig som handen i handsken och jag är så glad!

Kosten
Ger mig själv den största guldstjärna denna veckan för jag har skött maten klockrent trots en massa frestelser. Just nu är jag så otroligt motiverad och då är det ju lättare förstås.

Steg/Frisk luft
Fyra dagar har jag fått ihop 10 000 steg, en dag nådde jag 9200 så det var ju nära och två dagar bara 4000 steg. Jag är väldigt nöjd med detta för det är ju alltid en utmaning när man börjar på ett nytt jobb att få ihop rutinerna och första veckan tillbaka efter semestern.

Träning
Alla fem Olga-pass är avklarade om än i sista sekund :-) Känts himla bra denna veckan och jag har kunnat öka en del vikter. Testat Friskis & Svettis som ligger en 15 minuters promenad från jobbet. Jättefint så planen är att köpa kort där nästa vecka. Blir till att gå upp tidigare på morgonen men jag tycker det är bättre att träna då än att trängas med alla efter jobb. Plus får ihop ca 4000 steg på väg dit och till jobb om jag ställer bilen först. Win - win liksom.

Må bra
  • Mitt nya jobb och att jag får stimulans
  • Goa nya kollegor
  • Att jag är tillbaka på banan med kosten
  • Mysig helg med maken
  • Mina gympass
Nästa vecka
För första gången på två år ser jag fram emot att gå till jobb. Märklig men skön känsla. Imorgon kväll är det dags för Birna-besök för att få rätt på frisyren. Sedan åker ju maken och jag på mini-semester på fredagskväll. Vi ska till Budapest med min mamma och hennes sambo, mina gudföräldrar och min ena moster med morbror. De åker visserligen redan på tisdag men vi möter upp dem på fredag och kommer hem på tisdag veckan därpå. Därför får alla gympass in i kalender innan så att dessa dagarna blir vilodagar. Plus en utmaning med maten men det ska gå. Skönt att vara bland människor som definitivt vet mina bekymmer så de stöttar.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass