Trycker på paus-knappen!

Har funderat ett tag men inte riktigt kommit till skott. Med mitt nya jobb där det är tidiga morgnar (05.45 lämnar jag huset) för att hinna med träningen och är hemma 12 timmar senare, alla nya intryck, hinna fixa matlådor, jaga steg och ha ett liv så känner jag att bloggen hinns inte med. Har också funderat på hur det skulle kännas att inte blogga och lämna ut sig på gott och ont hela tiden. Om jag istället lägger all fokus på mig själv och min hälsoresa vilket jag känner behövs just nu. Att få vara själv med mina funderingar, mina framgångar och motgångar. Hur känns det att vara en "vanlig" människa utan en blogg...

Därför trycker jag på paus-knappen på obestämd tid. För vem vet imorgon, nästa vecka eller nästa månad så kanske bloggtarmen suger och jag måste skriva av mig :-) Försvinner inte helt för tänkte att Instagram kan vara ett lagom format just nu. Så där kan ni som vill fortsätta att följa min hälsoresa. Har du inte Insta så läggs fotona och mina kommentarer direkt på min Facebook-sida https://www.facebook.com/ButterflyTina Och är du nyfiken och vill följa mig på jobb så hittar du det här https://www.facebook.com/hemmakvall

Mitt privata Instagramkonto
http://instagram.com/butterflyjensen

Hemmakvälls Instagram-konto som jag ansvarar för
http://instagram.com/hemmakvall_sverige 

Kommentarer

 1. Igen, kloka beslut av en klok kvinna =) Jag följer dig på instagram, fina-Tina!

  SvaraRadera
 2. Förstår dej . Men kommer att sakna dina kloka ord .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack och vem vet när du minst anar det är jag kanske tillbaka :-)

   Radera
 3. Sicket klokt och bra beslut! Du är alltid den viktigaste personen i ditt liv! :) <3 Och alltså viktigast att prioritera! Jag är ny följare, men skuttar vidare till Instagram, vi ses där! <3
  / Sonja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Sonja! Kul att du följer med!

   Radera
 4. Bra tänkt. Följer dig på Instagram. Lycka till / Kram M

  SvaraRadera
 5. Saknar lite dina inlägg men jag har dig jo på insta :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass