Bästa fölsepresenten!

Idag fyller jag ju år! Hela stolta 38 år. Mycket bra tal... Hade ju redan fått iphone i julklapp/fölsepresent av maken. Fick idag också en prenumeration på "Topphälsa". Me like! Men bästa presenten var när jag ställde mig på vågen.

Gjorde det för jag ville se vad 5 ätardagar gör på vikten. Och den visade på 99,6 kg. Äntligen under 100 kilo. Har ju vägt 100,2 kilo i typ 2 månader. Bara mig själv att skylla för tränar man inte som man ska och äter skräp så kan man inte förvänta sig något annat.

Men senaste veckan har jag skärpt till mig och då visar det sig på vågen. Kan tyvärr inte i detta läget skriva att jag aldrig ska över 100 igen för eftersom jag har 5 unnardagar framför mig. Men nästa år ska jag under 100 och aldrig mer över!!! Vägra fira en födelsedag till som fet!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass