Jag kom iväg

Alltid samma sak när man har haft ett uppehålle i träningen - segt att komma iväg till första passet. Idag var det dags för zumba. Kul ju men innan jag kom till gymmet vart det många ursäkter hjärnan försökte dra till med.

Men väger man över hundra så finns det fan ingen ursäkt. Så nu har denna bloggerskan genomfört 60 minuter zumba och har gjort 20% av denna veckans träning. Imorgon bitti blir det dance contest framför TV och Kinect för att på kvällen ska vi fira svärmors födelsedag.

Kommentarer

  1. Ja det känner jag igen... kom själv iväg på 45 min spinning idag efter en veckas vila... och tro mig jag forsökta att skippa spinningen i tankarna många gånger om ;O) kram Cee

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass