Ätardag 1 del 1

Går ju jättebra detta... eller nåt. Vaknade imorse med ett stort hål i magen av hunger. Så det blev akut utryckning med rågbröd och 2 kokta ägg. Efter 2 timmar och jag fortfarande inte rört något socker så undrade maken om jag glömt bort något :-)

Så nu sitter jag på soffan och mår skit. Hjärtklappning, ont i magen och mår illa. Socker stanken står högt i rummet. Vad har jag ätit? En lussebulle, en kanelbulle och typ 10 bitar lösgodis. Bra jobbat Jensen. Är inte sugen på något av det jag har köpt hem.

Planen vart att fika på Hollandia idag och äta tårta för det har jag inte ätit på över 3 år. Skrotade precis den planen för jag mår så dåligt av det jag redan tryckt i mig. Nä bestämde precis att nu ska jag äta lite proteiner sedan blir det gymmet. Går väldigt bra detta...

Kommentarer

  1. Jamen...det GÅR ju faktiskt bra eller hur!? Lysande resultat! Sukta och frossa är nog aldrig receptet, det är när man kommit över den biten som det faktiskt blir vardag av din nya livsstil!
    Heja!!

    /Jeanette

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass