Segt...

Har haft så ont i huvudet hela helgen och idag plus att luftrören piper. Känner mig helt enkelt seg. Avbokade zumban idag - tradigt! Men använder tiden till att planera nya grejer...kallar det Tina's 150 days Challenge. Kommer mer om det för just nu ligger fokusen åt det motsatta hållet.

Imorgon är det en vecka kvar till mina ätardagar. Men varför är det alltid så att när man känner sig sliten och trött då är man som mest sugen på allt onyttigt. Typ det är så synd om mig så jag måste belöna mig. Men varför belöna sig med dåligheter. Som en kollega sa man belönar hjärnan men bestraffar kroppen. Märkligt hur det funkar det där.

Kommentarer

  1. Villl gärna höra om dina 150 dagar! Kör ju min egen 7 veckors med start igår ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass