Träningen avklarad

Då vart det dags att sitta helt slut i soffan igen och samla mod för att släpa upp sig till andra våningen och duscha. Vart osäkert in i det sista om jag skulle ta mig till träningen. Anledning? Ren lathet! Men jag fixade att övertala mig själv :-)

Imorgon är det ju min fölsedag! Hela unga 38 år blir jag. Och imorgon är det också starten på ätardagarna a la 2010. Har inte ätit godis, kakor, efterrätter etc sedan den 28 juni i år. Konstigt att jag i oktober skulle kunnat sålt min själ för en chokladkaka eller ett wienerbröd.

Men nu idag när jag började handla lite så vart det helt plötsligt inte lika lockande. Maken skrattade högt och hjärtligt åt mig i mataffären när jag sätter fart mot blåbären och ananas först. Innan godsakerna. Han sa då du har nog kommit längre än vad du tror... Och det stämmer. Fast håll i hatten för nu blir det 5 sockerdagar med diverse kroppskrämpor innan 150 dagars challengen sätter igång.

Kommentarer

  1. När tänker du släppa info om 150 dagars utmaningen??
    Kram Jeanette

    SvaraRadera
  2. Filar på det just nu så det kommer den 2/1 här på bloggen. Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass