Sista dagen på 2010!

Årets sista dag är det ju visst idag. Har stått i köket hela dagen och förberett kvällens läckerheter. Ska bli så mysigt och gott. Är ju också fjärde ätardagen idag men det går sämre och sämre. Idag har jag fått i mig en hallonmuffins :-) Längtar till söndag när detta helvetet är över... Men antagligen kring den 5te mars kommer ni kunna läsa hur sugen jag är på socker (fniss). Önskar er alla en mysig kväll och ett underbart 2011! Nu jäklar kör vi!!!

Kommentarer

  1. Vad händer den 5e mars????
    /Jeanette

    SvaraRadera
  2. Fniss inget speciellt. Bara ett datum jag kom på att om typ 2 månader har jag glömt hur dåligt jag mått de senaste dagarna och sugen på socker igen :-(

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass