Ätardag 1 del 2

Maken och jag firade min födelsedag med middag på Stortorget i Lund. Mycket god mat som njöt mycket av. Mycket mer än det sockret jag försökt sätta i mig idag. Hade också bestämt mig för att äta efterrätt på restaurang för första gången på över 3 år...

Eftersom jag alltid älskat choklad i alla former valde jag brownie med chokladmousse. Maken tog karamelliserade äpple med kanelglass. Efter två tuggor så kände jag mig klar med min efterrätt. Smakade på makens glass. Mmm det vart gott. Tog en tugga till på min men gav upp. Maken erbjöd sig då resterande av sin (ca halva) som jag tog emot och åt sakta och njutandes. Men va fan äpple när det finns chokladmousse.... jisses!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass