I did it!!!!


Bestämde mig att ge mig själv en födelsepresent. Hade ju satt upp ett mål för en tid sedan att klara 50 minuter på crosstrainern. Förra sommaren gjorde jag 45 minuter men då vägde jag 15 kilo mindre... Detta året är 30 minuter det längsta jag kört.

Men är man en envis jäkel som jag så handlar det om att bestämma sig. Idag kände jag att nu ska jag göra det!!!! Och jag gjorde det!!! Gud vad benen darrade när jag klev av men det var med ett leende på läpparna :-)

Kommentarer

 1. Bra jobbat! Ibland är det bara att göra´t, helt enkelt. Motivation och lust finns inte alltid med - då får man köra med disciplin:-). Imponerad av din!

  SvaraRadera
 2. Tack Anna! Ja precis ibland är det bara att köra :-)

  SvaraRadera
 3. Wow!!!! Grattis!!!!
  /Jeanette

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass