Återhämtning för mig

När jag var som mest inne i stress-ekorrhjulet så fanns det inte plats för träning, social samvaro eller någon hobby. Det var bara jobb, jobb, jobb som prioriterades. Men idag arbetar jag aktivt för att få in återhämtning i kalender. Ibland mindre, ibland mer beroende på vad som händer just då. Återhämtning för mig är A och O om jag ska kunna hantera stressen som jag ofta möter i jobb med utmanade projekt, situationer, människor och deadlines. Jag har ju tom utbildat mig stresspedagog...

Återhämtning för mig är bl.a.

  • Träning på Friskis och hemma
  • Promenad och frisk luft
  • Pyssla med blommor på Strands (https://www.jennystrandh.se/v%C3%A5ra-kurser-31844061)
  • Kören på söndageftermiddag (https://joyvoice.se/)
  • Titta på TV-serier/film med maken
  • KAJSA ;-)
  • Läsa deckare men det är konstigt när jag är för mycket uppe i varv får jag inte ro att läsa även om det lugnar mig.
  • Sociala aktiviteter som min Bokklubb eller lunch/fika med en vän
  • Massage och spa-behandlingar

Vad är återhämtning för dig?

Hur kan man inte komma ner i varv med denna sovandes på en???

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass