Fortsätt till huvudinnehåll

Long time no see...

Jag har haft full fokus på mitt nya kostschema och att påskvila men now I am back. Sist vi hördes var jag på väg upp till Göteborg för min konsultation med Fitnesscoachen. Väldigt spännande dag med diverse tester på löpbandet, med vikter och ack så enkla stabilitetsövningar på pappret men som denna kropp vägrade att utföra. För att sammanfatta det hela: det finns en del att jobba med framförallt framsida lår, rumpan och bålen. Trots det var det en helnöjd tjej som åkte hem taggad till tusen.

På skärtorsdagen fick jag mitt kostschema och en antal stabilitetsövningar i inlådan and the project could begin. Överenskommelsen nu i början med Madeleine är fokus på kosten för att få ihop det med jobb etc. Men jag längtar redan jättemycket efter gymmet så kanske får bli en liten revidering. Fast det är just det jag har pysslat med den senaste veckan dvs att fokusera på kosten. Det har varit matinköp på schemat, testning av olika rätter och åter igen förvåning över hur mycket man kan äta om det vara är rena råvaror.

Jag har fått tre olika dagar att variera mellan tex den dag det står spinning på schemat vilket är två dagar per vecka så är det ett specifikt träningsmellis. Annars varierar jag mellan 3 olika frukostar, 6 huvudrätter (lunch och middag) och 6 olika mellanmål. Mitt upplägg är lågkolhydratsinriktat med mycket protein och grönsaker. Totalt 5 mål per dag och jag blir väldigt mätt efter varje måltid fast "lagom" hungrig till nästa mål. Tycker det har fungerat alldeles utmärkt förutom mellanmålet bestående utav makrill i tomatsås. Fy fasiken vad äckligt och jag sitter fortfarande här och fräser vid tanke :-)

Känner redan att jag är mindre svullen i kroppen och min mage är så lugn. Lovely! Inget fokus på vågen som sådan även om Madeleine både vägde och mätte och "kaliprarade" mig. Jag känner att jag accepterat upplägget och lägger min tillit i Madeleines händer. Bara jag följer upplägget vet jag att resultaten kommer. Fast detta är inget kortsiktigt 8 veckors projekt även om det är det som jag först och främst signat upp mig på. Nope har bestämt mig för att ge mig ett år och satt olika delmål det kommande året. Men mer om det en annan dag för nu är det dags för mig att laga chili con carne. Glöm inte att du hittar mina dagliga betraktelser på Facebook och Instagram i fall du tycker det ekar tomt härinne emellanåt...

Handla, handla, handla!

En av mina frukostar: turkisk yoghurt (10%), äpple och hackade cashewnötter. Jättesmarrigt! 

 Rotfrukter i stora lass...

Laddade i två dagar för att våga öppna burken - never gonna happen again! 

Rotmos, broccoli och kalkon är en måltid på schemat. Stor portion som mättar!

Ojoj detta vart gott - riskakor med avokado och flingsalt. Det ska jag äta ikväll och har längtat hela dagen! 

Fisksoppa! 

Kycklingsallad med kikärtor! 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …