Ni måste testa!!!

Har nog haft frusen banan i typ två år för att testa att göra glass. Tror ni att det har blivit av? Nope för feg men i helgen vart det dags. Ett annat recept jag velat testa länge men som jag inte heller haft mod till är chokladmousse på avokado. Men när jag hittade perfekta recept i mina nya böcker så gick det inte att hitta fler ursäkter :-)

Ur Kristins bok hittade jag chokladmousse med honungsrostade mandlar. I lördags så skred jag till verket...

Klicka på bilden ovan eller här för receptet!


Alltså ni förstår inte hur gott detta var??? Ni måste testa!!! 

Bananglassreceptet hittade jag i Kristinas Bok "Eat Clean" men det finns massvis in cyberspace. Litet tips - ta ur bananen ur frysen en liten stund innan så det blir lättare att få till en smet. Klicka på bilden för recept eller här!

 Mums jättegott!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass