Long time no see...

Jag har haft full fokus på mitt nya kostschema och att påskvila men now I am back. Sist vi hördes var jag på väg upp till Göteborg för min konsultation med Fitnesscoachen. Väldigt spännande dag med diverse tester på löpbandet, med vikter och ack så enkla stabilitetsövningar på pappret men som denna kropp vägrade att utföra. För att sammanfatta det hela: det finns en del att jobba med framförallt framsida lår, rumpan och bålen. Trots det var det en helnöjd tjej som åkte hem taggad till tusen.

På skärtorsdagen fick jag mitt kostschema och en antal stabilitetsövningar i inlådan and the project could begin. Överenskommelsen nu i början med Madeleine är fokus på kosten för att få ihop det med jobb etc. Men jag längtar redan jättemycket efter gymmet så kanske får bli en liten revidering. Fast det är just det jag har pysslat med den senaste veckan dvs att fokusera på kosten. Det har varit matinköp på schemat, testning av olika rätter och åter igen förvåning över hur mycket man kan äta om det vara är rena råvaror.

Jag har fått tre olika dagar att variera mellan tex den dag det står spinning på schemat vilket är två dagar per vecka så är det ett specifikt träningsmellis. Annars varierar jag mellan 3 olika frukostar, 6 huvudrätter (lunch och middag) och 6 olika mellanmål. Mitt upplägg är lågkolhydratsinriktat med mycket protein och grönsaker. Totalt 5 mål per dag och jag blir väldigt mätt efter varje måltid fast "lagom" hungrig till nästa mål. Tycker det har fungerat alldeles utmärkt förutom mellanmålet bestående utav makrill i tomatsås. Fy fasiken vad äckligt och jag sitter fortfarande här och fräser vid tanke :-)

Känner redan att jag är mindre svullen i kroppen och min mage är så lugn. Lovely! Inget fokus på vågen som sådan även om Madeleine både vägde och mätte och "kaliprarade" mig. Jag känner att jag accepterat upplägget och lägger min tillit i Madeleines händer. Bara jag följer upplägget vet jag att resultaten kommer. Fast detta är inget kortsiktigt 8 veckors projekt även om det är det som jag först och främst signat upp mig på. Nope har bestämt mig för att ge mig ett år och satt olika delmål det kommande året. Men mer om det en annan dag för nu är det dags för mig att laga chili con carne. Glöm inte att du hittar mina dagliga betraktelser på Facebook och Instagram i fall du tycker det ekar tomt härinne emellanåt...

Handla, handla, handla!

En av mina frukostar: turkisk yoghurt (10%), äpple och hackade cashewnötter. Jättesmarrigt! 

 Rotfrukter i stora lass...

Laddade i två dagar för att våga öppna burken - never gonna happen again! 

Rotmos, broccoli och kalkon är en måltid på schemat. Stor portion som mättar!

Ojoj detta vart gott - riskakor med avokado och flingsalt. Det ska jag äta ikväll och har längtat hela dagen! 

Fisksoppa! 

Kycklingsallad med kikärtor! 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass