Hotelltabata!

Nu när du läser detta svettas jag på Gerdahallen och om du följer mig på Instagram så vet du det redan men i tisdags rev jag av ett tabata-pass på hotellrummet. Var iväg på jobbresa till vårt kontor strax utanför Amsterdam. Träningskläderna var nedpackade men inget gym på hotellet. Istället fanns det ett gym precis bredvid som kostade 10 Euro men det öppnade först kl 07 på morgonen. Då hade jag inte hunnit med att träna innan jag skulle vara på jobbmöte. Först tänkte jag puh vad skönt då har jag ju försökt men fått bästa ursäkten...

Fast lite senare på kvällen så blev jag lite trött på mig själv. Vet ju att träningen hjälper mig att få en bra start på dagen och får mig att må bra. Hade rätt så stor golvyta på hotellrummet, tabata-appen i mobilen och voila ursäkterna vart borta! Satte ihop ett gäng kroppsövningar på pränt och ställde alarmet på 06. Tjoho 40 svettiga minuter fick jag till. Inledde med 3 rundor av övningar främst för underkroppen som knäböj och utfall. Avrundade med 3 rundor av blandad kompott och flås tom burpees gjorde jag.

Antecknade övningar redo!

La ut en handduk för hotellmattan kändes mindre fräsch. Tror du inte ändå att jag oftast landade med munnen och näsan precis utanför :-)

Först uppvärmning a la Friskis. Efter det 8 övningar som tex knäböj som jag gjorde 3 varv dvs totalt 12 minuter. Sista blocket diverse övningar som tex armhävningar och flås som jumping jacks - ytterligare 12 minuter las till. Slutligen stretchade jag och vips så vart passet klart!

Slut bloggerska som älskar sin nya Under Armour tröja från Stadium!

Lika kär är jag i mina fjäderlätta Nike-skor.

Väger ingenting och tar ingen plats i resväskan - perfekt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass