It´s a first!

I fredagskväll när jag kom hem från Bryssel så fann jag denna i brevlådan - "Securianen". Första gången jag i mitt liv jobbar på ett företag där jag får en personaltidning. Spännande och väldigt intressant att läsa. Jag lärde mig mycket om min nya arbetsgivare och ser fram emot nästa nummer. Speciellt gillade jag artikeln om stress och Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter. Kanske för jag ju har ett intresse för det i om med min utbildning till Stresspedagog. Så ja kanske lite partisk :-)

Men fick nästan en hjärtattack när jag såg en Instagram-bild som kändes märkligt bekant. Holy crap det är ju min bild. Ojoj vad mer har jag nu lagt ut som kanske hamnar i tidningen? Nähä inte alls nojig :-) Men jag vill ju inte ställa till med något... Så jag väntar med skräckblandad förtjusning på nästa nummer. Och jag får kanske gå någon fotokurs eller i alla fall använda filter så bilderna blir tjusigare.

Min livs första personaltidning!!!

Min bild...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass