Jag kom i mål!

Imorse när klockan ringde 06 så tyckte jag inte att Vasaloppsspinning lät så vettigt. Men efter träningskläderna vart på och gröten i magen så tänkte jomen visst kan jag göra det. Hade tur och fick en cykel på först parkett :-) Första timmen kände jag mig stark och typ halvvägs in i andra. Sen kom en liten dipp men jag fyllde på med lite att äta den kommande timmen och vips så kom energin. Sista timmen var det bara att trampa.

Faktiskt var det inte rumpan som var värst utan min jäkla lilltå på högerfoten. Den lägger sig liksom under de andra tårna och efter ett tag blev trycket nästa för mycket. Men jag bet ihop och satt ner lite på cykeln så det släppte lite. Men nu ett par timmar i soffan så är underredet mer ömt :-) Fast jag är glad att min kropp och mitt pannben orkar cyklar i lite över fyra timmar. Tjoho I did it! Nu har jag firat med finlax och ris. Plus lite godis och jordnötsringar. Och nu är det dags att packa inför nästa jobbresa imorgon.

Insläppsfållan! 

Cykel på första parkett! 

Dessa tröjorna hade ledarna och funkisarna på sig. Men vet inte hur de kommit fram till 85 327 tramptag... 

Fina Åsa som cyklade med mig. Lite sömniga är vi men ack så taggade :-) 

Hela gänget! 

Blåbärssoppa satt fint i halvlek kan ni tro! 

Hörde jag nog som sa skål? 

Bilder lånade från Friskis Lunds facebooksida - hittar ni mig? 

Fråga mig inte vad jag gör här... 

Målgång!

Nöjd tjej!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass