Torsdagsgympan!

Sedan några veckor tillbaka (okej detta blir den tredje...) så är det torsdagsgympa i Friskis regi på skolan här i Hjärup som står på schemat. Gympa är egentligen inte riktigt min grej eller så ska jag inte säga. Numera kan jag ju vara med på ett annat sätt när min häl inte bråkar. Nu kan jag springa runt i salen eller skutta eller hoppa. Då blir det ju lite kuligare. Plus att det är en utmaning för hjärnspökena.

Det vill säga det här med stegkombinationer till höger och vänster och att det är inget jag kan göra. Men mer och mer så kan jag ju det så därför är gympan bra för mig både till kropp och knopp. Ännu bättre är att grannfruarna på gatan följer med så det blir ju extra kul att träna ihop och snickesnacka lite på vägen hem. Fast just idag kan ju inte jag vara med då jag är i Bryssel med jobb. Fick bli hotellgymmet imorse vilket jag är himla nöjd med. Men my peeps på Lokes väg - ni får hålla ställningarna i kväll så är jag tillbaka nästa vecka!

Invigde dessa tightsen sist men de är inte riktigt gjorda för hopp och skutt. Kasade ner om rumpan hela tiden. Får nog bli cirkelgymstights framöver...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass