Vips så har dagarna gått...

Har ägnat de senaste dagarna åt jobb och återhämtning i olika former. Till exempel checkade jag ut tidigare från jobb i tisdags för att kunna njuta av frisk luft och sol på näsan. Jag har varit på kostföreläsning på lokala bibblan och myst med både Bokklubben och Räkmackeklubben. Jag har fått mina fötter ompysslade och idag tillbringat hela eftermiddagen utomhus i solen. Testat chokladmousse på avokado och snickersglass på banan. Jag har sovit mycket och jag har tränat tom hoppat in som cirkelgymsledare i lite yrvaket tillstånd. Har fått massage, ätit lunch med goa Anna, skrattat med maken och gått ner 3,2 kilo på en vecka...

Vill du hänga med på alla äventyr så se till att följa mig på Instagram eller på Facebook!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass