Stil?

Igår morse var jag på ett frukostseminarium i MIMs regi som handlade om kroppsspråk och klädstil.  Det var Antoni Lacinai som pratade om kroppsspråket och Katarina Althin. Väldigt intressant och givande. Kul också med roliga exempel som fick en att fundera lite på sitt egna beteende och stil... Eventet var på Hipp i Malmö. Jättefin lokal men tyvärr usel för denna typen av föreläsningar. Ljud och ljus är inget vidare och pelare överallt så ingen ser men visst centralt och fin miljö.


Jag hade även turen att vinna en av Antonis böcker.

Förresten det där med stil... Maken och jag upptäckte att när vi tog närbilder på de glasögon jag lånat hem så var det nästintill omöjligt att se skillnad om man inte studerade dem jättenoga. Så vart inte så lönt att lägga upp här för att få er feedback. Därför får ni sneak peak bild på de jag valde (eller ska välja på söndag hos optikern om jag inte hittar några nya kandidater). Tydligen börjar kärringen bli gammal och optikern hävdar att vid denna åldern kan det gå utför snabbt med synen. Pfff vad menar hon med det??? Okej senaste halvåret så har det gått snabbt så jag får väl godta det och gilla läget :-)

Tror jag valde rätt utifrån det jag fick lära mig igår.Ser ut som jag har en mega-panna ju... Jaja jag bjuder på det :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass