Glad och rörd!

Fick feedback i veckan utav lärarna på utbildningen till "Stresspedagog". Var blödig redan innan och började gråta när jag läste. Är så stolt över min personliga utveckling detta året där denna utbildningen har varit som icing on the cake eller the grand finale. Eller är ska jag väl skriva för det är ju inte riktigt över än.

Även om min fokus just nu är lite splittrad ger jag inte upp utan fortsätter på mitt projektarbete i sakta mak. Det är även denna utveckling som hjälper mig igenom den tuffa tiden nu. Den gör att jag kan hantera situationen annorlunda vilket ger mig ett lugn och en trygghet. Inte varje sekund men jag märker att jag uppmärksammar, känner för att sedan bryta negativa tankar.

Så stolt över dessa ord:
"Du har genomfört kursen på ett utmärkt sätt. Du har svarat i tid och ditt deltagande i diskussionerna är givande då du responderar engagerat och personligt. Du resonerar både med hjärta och hjärna, och kan med lätthet få ner dina tankar i skrift. Du hittar bra svar och bidrar med egna funderingar vilket tyder på att du har lätt för att bearbeta och ta till dig fakta. Du har besvarat samtliga frågeställningar, lämnat in i tid och är godkänd i alla moment. 

Ditt projekt är precis lagom planerat där du har fått möjlighet att testa dina förmågor som stresspedagog. Vi håller med dig om att du kan, och har mycket kunskap kring hälsa, som du skriver i din reflektion. Att ha mycket i huvudet är en sak, att kunna få ut det och omsätta det i praktiken är en annan. Dina erfarenheter från projektdagen gör att du skriver; ”-jag kan!”, och vi ser här hur vårt syfte med kursen kommer till liv – det är ju så här det skall bli!

I din reflektion beskriver du din egen resa under kursens gång, hur du hittat dig själv och nu kan sätta ord på det du redan gjorde. Kursen har gett dig insikter, och ”modet att verkligen lita på min magkänsla”, vilket speglar att du verkligen tagit till dig kursen, varit fokuserad och närvarande. Med sådana deltagare är det en fröjd att vara lärare!"

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass