Bästa dagen!

Igår var det premiär som anställd hos Securitas AB i teamet för "Smarta hem och hälsa" (svensk översattning :-) ). Pirrig och förväntansfull Jensen blev väldigt väl omhändertagen utav teamet och andra blivande kollegor. Gick runt hela dagen med ett leende och bästa känslan i magen. Detta är min arbetsplats och mitt drömjobb. Känner det i hela kroppen och det är så skönt. Ja det kommer bli en himla utmaning men en spännande sådan. Ett riktigt jobbäventyr som kommer kräva bloggerskans hjärnkapacitet och sociala skills - me love!

Kommer ju jobba 50% fram till årsskiftet eftersom jag har skolan också. Som jag skrivit tidigare har jag haft en del tankar kring min träning, maten och frestelser. Men nu har jag fått in en del datum och möten i kalendern så det är lättare att planera. Kommer nog bli två resor till Stockholm för möten och eventuellt en resa till Bryssel innan årsskiftet. Skönt dock att få en mjukstart och landa i att jobba igen. Så nu kör vi! Idag ska jag bl.a. få sitta med i kundtjänst. Kul, kul, kul!!!Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass