Rapporter hit och dit!

Just nu är det ju projektarbete i skolan som gäller. Jag anordnade ju min projektdag förra lördagen igen och nu är jag inne i coachningsfasen dvs jag coachar 5 individer inom ett fokusområde som de valt. Väldigt spännande för mig för alla valde ett område som inte någon annan i gruppen valt. Till exempel sömn, kost, självkänsla m.m. Ger ju mig ett brett spektrum och får använda mig av all kunskap jag fått på kursen. Kul!

Till saken hör att det även ska skrivas en rapport på arbetet som jag igår satte full fart med. Tänkte det är lika bra att komma igång. För rätt vad det är så är det den 6 december och dags för inlämning. Plus att sådana här saker tar alltid längre tid än vad man uppskattar. Dessutom har jag ju gått in i ett jobb-mode där tankarna fladdrar i väg. Och där möte och resor bokas som gör att jag får prioritera om. Allt är otroligt kul så inga bekymmer mer bara att jag vill då vara förberedd så att inte onödig stress uppstår för att jag väntar in till sista sekund. Jag tror det kallas stresshantering :-)

Rapport, rapport, rapport...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass