Sista veckan!

Oj det blev visst ett litet uppehåll på bloggen men det var välbehövligt för bloggerskan. Är det något jag lärt mig under mitt VAM-tid* så är det att lyssna på min kropp, magkänslan och att ge mig själv det jag behöver för att må bra. Sedan sist så har jag tränat, läst deckare, myst under en filt med tända ljus, promenerat, fått massage, pluggat, gått på bio, varit på Halloween-fika, ätit god mat och myst med E & C.

Stålplattan har fått ett besök och den visade på 77,9 vilket jag är mycket nöjd med då förra veckan var väldigt hit och dit. Bland annat intog jag för mycket bröd och även lite chips hittade ner i magen. Fortsätter på mina #75dagarsockerfritt och vissa dagar går det lätt som en plätt medan andra är tunga. Dock är jag väldigt motiverad och jag har bestämt mig. Hittar på lite olika tricks för att ta mig igenom frestelse efter frestelse - en i taget. Och peppar mig med hur himla bra jag mår av att inte äta det.

Det är även sista veckan på min VAM-tid för nästa onsdag börjar jag ju min nya tjänst. Visserligen på 50% året ut men den andra 50% kommer ju tillbringas i skolbänken så det blir busy. Det är även fullt upp denna veckan för på lördag smäller det. Det är nämligen dags för starten av mitt projektarbete i skolan. Enda kravet som finns är att vi ska jobba med människor. Jag har valt att göra en "Må bra"-dag med fokus på stress och återhämtning samt 3 efterföljande veckor med individuell coachning.

Denna ska ske nu den 7 november med 6 stycken vänner/bekanta. Jag ska hålla låda hela dagen och förhoppningsvis ge deltagarna en del tänkvärt och användbart på vägen. Ska bli spännande och jag är lite pirrig. Massvis att förbereda denna veckan så bloggen blir väldigt projektig några dagar framöver :-) Här kommer schemat för projektdagen...

10.00 - 10.30 Välkomna och Syfte/Förväntningar
10.30 - 11.30 Vad är stress?
11.30 - 12.00 Kartläggning av dina stressorer
12.00 - 12.45 Lunch
13.00 - 13.40 Promenad
13.50 - 14.00 Naturens påverkan
14.00 - 15.00 Kost & Träning & Sömn
15.00 - 15.30 Fika
15.30 - 15.45 Kommande coachning
15.45 - 16.25 Ditt fokusområde
16.30 - 16.40 Avslappningsövning
16.40 - 17.00 Summering & Utvärdering av dagen

Vad tror ni? Kan det bli något av detta? Som skrivet ska detta sedan mynna ut i coachning för deltagarna i tre veckor inom ett fokusområde de valt ut. Efter det ska det utvärderas och rapport ska skrivas för att skickas in till skolan. Sedan ska jag utvärdera två andra skolekompisars projekt och den 12 dec är det den stora redovisningsdagen. Ja det är väl bara att köra på i full fart!

* Läs bl.a. mer här: http://www.butterflytina.com/2014/12/mitt-livs-modigaste-beslut.html och http://www.butterflytina.com/2015/01/let-vam-begin.html

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass