Saker man gör...

...inför starten av drömjobbet :-)

Försöker handla klackskor men inser efter ett par timmar att realistiskt är det dessa jag ska bära :-) Annars hade jag inte använt dem i alla fall... Men kände mig fin i dessa så hoppas det funkar hälsar hon som bor i gympaskor.

Ny fin svart kjol och två toppar till från Esprit. 

5 nya "Tina-klänningar" som jag hittade på Åhléns i Malmö. Två stycken från Ilse Jacobsen och tre stycken från för mig ett nytt märke Phase Eight (vilket innebär att jag inte vågat ens titta eller prova tidigare men just nu var jag modig...) Perfekta för det känns som myskläder men jag ser professionell ut. Me like!

Brukar inte ha problem att avgöra om det ska köpas eller inte men vissa hjärnspöke finns. Har aldrig i mitt liv köpt något tvärrandigt. Det gör ju en bredare... Messade denna till maken och fick godkänt. 

Leta fotoautomat i Malmö för att ta foto till passerkort till nya jobbet. 

Prova femtioelva strumpbyxor som legat i garderoben i 4 år. Jo smidigt Jensen typ 3 par som passade av 15... Ut med det! 

Införskaffa nytt pass. Det gamla hade gått ut i januari så jag hade inte kommit så långt i nya jobbet där jag ska resa en hel del. 

Nya promenadskor så de gamla kan följa med till jobb. Tanke är att få lite dagsljus på lunchen. Har nog haft varenda säsongsvariant sedan 3 år tillbaka utav dessa favvisarna i alla möjliga färger.

Var även hos tandläkaren igår för den årliga checken - inga hål! Och idag optikern för dessa ögonen börjar tydligen lida av ålderskrämpor och nya glasögon behövs. Tänkte ni får vara med att bestämma bågar i bloggen imorgon... Men först måste ju en jobbdag genomföras! Den första detta året så wish me luck!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass