Mina fina torsdagsseniorer!

I torsdags var sista cirkelpasset som instruktör på Friskis & Svettis i Lund förutom ett avslutningsgästspel den 14 december för måndagsgruppen. Lite vemodigt men med mitt nya jobb så går det ju tyvärr inte att kombinera. Slog deltagarrekord någonsin en torsdag kl 14 med hela 30 deltagare. Annars brukar vi ligga runt ca 15 stycken. Antagligen lockade fikan efteråt :-) Härligt gäng med glada skratt, allsång, kramar och träningsglädje! Jag kommer verkligen att sakna mina seniorer och hoppas jag träffade dem någon gång på Friskis!

Gruppfoto under fikan men tyvärr hade en hel del gått innan jag kom på att ta ett foto...

Fick underbara blommor!

Sött kattkort!

Tillsammans med gotter :-) 

Fina ljus och kort! 

Vi har ju rockat ring hela hösten så klockrent kort! 

Fina ord! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass