Genomföra en klassiker?

För några dagar sedan så anmälde jag mig till Klassikern. Ja alltså ICAs inte den på riktigt riktiga :-) Någon måtta får det vara på målsättningen för 2017 eller? Min tanke med att signa upp mig är att ha olika delmål under året som jag kan jobba emot. Liksom pricka av och med olika fokus så att jag får variation i träningen. Tänker även göra så mycket som möjligt av denna träningen utomhus så jag får frisk luft i lungorna. Plus att jag får till lite konditionsträningen i balans med styrkan även om det är det som är kuligast... Här kan du läsa mer vad Ica-klassikern innebär!

I den första fasen så är det Vasaloppet som gäller mellan 23/1-27/3. Då ska 90 km samlas ihop på 9 veckor. För min del blir det stavgång utomhus med mina fina Bungypumpstavar alt crosstrainern inomhus om vädret is a bitch. Andra fasen är Vätternrundan under 10/4-2/7. Alltså ska 300 km på rosa faran utomhus samlas ihop eller på spinningpass på Friskis. Trean är då simning eller rodd i 10 veckor. Detta ska då motsvara Vansbrosimningen och varar i perioden 17/7-24/9. Min förhoppning är att få till detta i utomhuspooler antingen i Lund eller på semestern. Antal kilometer att samla ihop är 3 stycken. Sista och fjärde fasen är den berömda löpningen och Lidingöloppet. Från den 24/10 till den 25/12 ska jag skrapa ihop 30 kilometer gång dvs mina gamla jaktmarker hemmavid kommer besökas och #jagasteg är i fokus.

Anmäld och påbörjat uppladdningen inför starten den 23/1. Är du med mig?

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass