På mitt kylskåp...

I inlägget om den nakna sanningen så var min målbild med. Fotot som jag satt upp på kylskåpet som en påminnelse att nu jäklar kör vi! En annan sak som jag använt mig av tidigare och som funkar för en processhjärna som min, är något att pricka av på. Jag gillar att se resultat och att något händer. Därför funkar det så bra att ha en nedräkning av något slag. Till exempel nu är det bara en station kvar på cirkelgymspasset, nu är det bara en dag kvar att långpendla, nu är det bara 500 meter till dina 10 000 steg/dag eller något liknande. Därför har jag pysslat ihop min egna nedräkningskalender där jag prickar av dag för dag till mitt midsommarmål och mitt nyårsmål. Rent tekniskt sitter den lappen på frysen but you get the point ;-)

Min lilla pyssellapp med nedräkning. En ruta per dag som jag kryssar över.

Går inte att missa utan jag blir påmind dagligen vad det är jag siktar på och när! 

Vilka verktyg använder du för att nå ditt mål?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass