Rätt att vara tråkig...

Ikväll var det housewarming party på jobb men jag tog beslutet i morse att skippa det till förmån för träning och soffmys. Helt slut i rutan efter tre intensiva dagar på jobb med massa möten och presentationer där jag håller låda hela dagarna. Och direkt efter jobb så har jag varit iväg på olika kvällsaktiviteter som Itrim, Mindfulnesskursen och igår Bokklubben. Kände imorse att luften gått ur mig och att jag hade ytterligare en jobbdag med bara presentationer och hålla i möte. Tiden jag får för mig själv är lika med toabesök...

Idag har det varit marknadskollegor som behövde support och vägledning hela förmiddagen, arbetslunch med finsk leverantör och sedan eftermiddagen med norska kollegor som behövde hjälp. Kände att jag efter det inte orkade umgås och vara social i ytterligare 4 timmar. Istället bestämde jag mig för att faktiskt lyssna på min knopp och kropp. Den sa till mig åk hem, ät mellis i soffan, gå och träna så svetten lackar, duscha och mys med kvällsmaten i gosiga rosa morgonrocken. Och det är precis det jag har gjort!

Helt rätt beslut för mig och för min hälsa. Få en paus från jobb och träna som är det bästa jag kan ge min kropp. Mindfulness för mig för det lugnar mig, tänker inte på jobb, skönt att svettas och utmana kroppen, och sedan få lite lugn och ro i soffan innan läggdags. Tråkigt kan tyckas men ibland är det rätt val. Nu är jag redo för en lika intensiv jobbdag imorgon för att sedan lyxa till det med ansiktsbehandling som avslut på veckan innan helgen. Och det kan tänkas att Holy Greens tillhandahåller fredagsmyset :-)

Kommentarer

 1. Kul att hitta hit min träningskompis!!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så välkommen!!! Hoppas vi ses snart! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass