Tufft på alla håll...

Varit lite tyst här inne för min tid, tankar och energi har gått åt till jobbet. Men nu hoppas jag på att jag kan fördela min energi mer jämnt över till även den tiden som arbetsgivaren inte betalar för. Eller tar av pga arbetsbörda som inte hinns med på 40 timmar. En ljusning sikte helt enkelt och nu tänker jag faktiskt inte ge all min vakna tid och den tid jag borde sova till drömjobbet. Jag vill ju hinna träna, återhämta mig med frisk luft, sköta kosten, se resultat på kroppen och må bra!

Så jag hoppas nu lägga två tuffa veckor åt sidan för att ägna mig åt andra tuffheter :-) Och det gjorde jag för bara några timmar sedan... Andra söndagen på rad som jag deltagit i min massör Bobbys (som också är PT) träningspass på skolan här hemma i Hjärup. Tar mig typ 5 minuter att gå dit så jag kan inte klaga på tillgängligheten precis. Men ni kan tro detta är utanför min bekvämlighetszon fast det är ju också meningen. Jag kan ju stå här hemma och harva på crosstrainern men om jag vill få resultat måste jag utmana mig själv.

Dock var det nära att jag blev hemma idag då coach Bobby annonserade hinderbana som dagens pass på Facebook... Men maken peppade mig och jag vill ju så gärna nå mina mål så jag bet ihop. Det gick bra och jag fick till ett riktigt bra pass. Och träning för mig är verkligen mindfulness. Då tänker jag inte på något annat. Plus att kroppen och knoppen blir trötta så jag sover mycket bättre. Win - win!!! Så idag var jag en tough cookie som inte gav upp. Utmanar du dig själv?

En del av hindrena/stationerna på dagens pass...


Slog till idag och köpte terminskort! 

Nöjd tjej efteråt som vart lagom rödmosig... 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass