Fredagsmys kan vara fattigt

Jaha då vart det fredag igen. Känns som veckorna flyger förbi och det är ju snart oktober. Känner mig bättre från förkylningen så imorgon blir det en stavrunda. Inte i högsta tempo men jag tar mig runt. Allt räknas i minuträknaren på Funbeat.

Tuff eftermiddag då jag (ja jag) fixat tårta till jobbet. Vi firade en stor händelse på kundfronten som ni kommer att märka i mitten på nästa vecka om ni söker på en specifik sajt. Plus massa TV-reklam senare i år. Det måste ju firas!

Men lagom kul när man inte kan äta själv. Eller rättare sagt jag väljer medvetet att inte äta. Jaha men det överlevde vi. Och nu så är det väl dags för chipsen enligt åter igen reklamen. Men ack det gick ju inte för frugan har slagit vad med maken.

VARFÖR var jag så kaxig? Får jag äta upp nu eller rättare sagt inte... Ja men vatten är ju inte fy skam om man siktar på Beach 2043... Suck tänk positiva tankar, tänk positiva tankar, tänk... Skit ska nog göra en kopp te så man får i alla fall smaksatt vatten att mysa med.

PS! 30 dagar är nu avklarade på nya jobbet - nöjd med min insats. Första presentationen inför hela företaget idag och jag tycker jag är bra!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass