Inte riktigt kry

Började igår eftermiddag med att halsen kändes tjock och på kvällen gjorde det riktigt ont. Så denna dagen har tillbringats lite ynkligt i sängen med ont i halsen, huvudet, lite feber och trötthet. Men va sjutton jag hade ju precis öroninflammation och fick 2 penicillinkurer. Fast det tog väl bara i öronen och inte halsen...

Nåja planen är tat vila så mycket det går imorgon också och sen har jag bestämt att jag är frisk. Ingen träning mer så veckans resultat står på 210 minuter utav 300 dvs 70%. Får duga! Så tar vi nya tag i nästa vecka. Hur mår ni och hur går er träning nu i förkylningstider?

Kommentarer

 1. Hej!

  Har halkat in på din blogg på ett bananskal.
  Är glad att du skriver igen. Blev så himla inspirerad av din entusiasm och sätt att sätt upp mål. Kämpar själv med vikten. Har tappat 28 kg på 1,5 år mha. GI/LCHF och träning. Är nu inne på min tredje rejäla förkylningsvecka och det är SVÅRT att hitta motivationen när orken inte finns där.
  Krya på dig! //Sara

  SvaraRadera
 2. Hej Sara!

  Kul att du hittat hit och vågar kommentera. Är så spännande med kommentarer tycker jag!

  Kanonjobb du har gjort! Strongt! Låt inte några små baciller ta över dig nu. Vila, drick mycket och hitta motivationen genom att göra något kul, ta hand om dig om det så bara är att måla tånaglarna.

  Viktigt att pyssla om sig och sen är du redo att köra igen. Fall inte tillbaka till det bekvämma för då kommer du bara må ännu sämre och ha ännu längre väg tillbaka.

  Jag heja på dig! Vi kan fixa detta och jisses vad vi kommer må bra!

  Kram Tina

  PS! Blev lika mycket ord som jag själv behövde höra :-)

  SvaraRadera
 3. Tack för "peppen"!
  Tog mig i kragen och försökte hitta en lagomnivå...Det blev en skön skogspromenad i solen, med kompis. Dvs. motion för både kropp och själ...

  Har efter samtal med maken bestämt mig för att uthärda sockerabstinensen som kom efter tjänsteresor i veckan, med små möjligheter till bra matval och därefter middagsbjudning igår.
  Kurerar bacillerna med citron/ingefära te och naglarna är nytt,vackert plommonlila.

  Önskar dig en HÄRLIGT välmående vecka!

  //Sara

  SvaraRadera
 4. Hejsan Sara!

  Åh så bra och fina naglar också :-) Får nog gå och måla mina egna..

  Ha det så gott!

  Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass