Spännande dag

Idag hade vi föräldrarna på besök. Planen var att gå på husvisning i Trädgårdslunden som JM bygger här i Hjärup och sedan lite mat. Det vara extra spännande idag. Inte pga husvisningen för vi har redan bestämt oss för ett Humle hus. Ville bara visa upp det för dem. Blir dock inte inflyttning förrän om 1 år så det lär blir mer i bloggen om det...

Nej det spännande idag var att det var premiär att få träffa mammas pojkvän. Känns lite märkligt att skriva så men det är ju sanningen. Min älskade pappa gick bort för 5½ år sedan. Självklar saknar jag min pappa otroligt mycket men jag vill ju inte att mamma ska vara själv heller. Nu har hon träffat någon som gör henne jätteglad och det måste vara kul att ha någon att hitta på saker med.

Huvudsaken att han är snäll vid henne - det är det enda jag begär. Jag tyckte det gick hur bra som helst idag och de verkar så kära i varandra. Är så glad för min kära mor. Önskar henne bara all lycka i världen! Så nu kan jag säga att min mamma har pojkvän :-) Det ni...

By the way - börjar bli riktigt bra från förkylningen så nästa vecka kör träningen igång igen. Yes nu kör vi!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass