I love fullt ös!

Det är fullt ös på jobbet och jag älskar det. Högt, lågt, specifikt, brett - you name it! Kuliga kollegor och spännande uppgifter. Har faktiskt min första jobbrelaterade fråga på denna bloggen...

Nu blev du nyfiken va? Jo jag ska lansera företagets nya hemsida nästa vecka och då också ta in social media funktioner som sann teknik-vän. Så nu är det dubbelt facebook-konto, twitter och en massa annat att få ihop.

Vad jag behöver hjälp med? Jo snälla gå in och gilla Apptus på FB. Då kan du följa vad är det egentligen jag sysslar med hela dagarna :-) Har tom tvingat maken att logga in för första gången på ett halvår för att gilla...

Gå in på http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Lund-Sweden/Apptus/147655145248460 och gilla så att jag bl.a. kan få en fin url som www.facebook.com/apptus istället för den tråkiga. Och är du inte vän med mig - passa på! Tackar!

Annars är det fortfarande förkylt så träningen ligger jäkligt lågt men det är bara att gilla läget. Tar nya tag nästa vecka och längtar redan. Ha det gott där ute och kom nu ihåg vad du ska gilla :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass