Gjort min plikt...

Förkyld eller inte men denna gången kände jag att det var viktigt för mig att rösta. Har inte "brytt" mig så mycket innan. Har känts som alla är lika goda (eller onda...). Men denna gången handlade det nog mer om vem jag inte ville skulle komma in än något annat såsom Sverigedemokraterna och Sahlin. Nog pratat om detta - jag är ju inte en politisk bloggare ju :-)

Fortfarande förkyld men lättat lite i halsen. Så med mycket vila så ska denna vara frisk inom kort och på träningen igen. Det allra svåraste är att så fort man känner sig lite ynklig så blir man sugen och liksom värd att få äta socker... dessa demoner!

Men inte detta gången!!! Heja heja mig men sjutton vad det är svårt med motivationen. Det gäller att se ett steg längre än förkylningsbacillerna. Hur mår jag om jag dessutom vräker i mig socker? Jo mycket mycket sämre. Okej jag kan inte träna just nu men röra på mig lite lätt kan jag.

Allt är ju bättre än inget!!! 5 minuter i sakta makt runt kvarteret är 5 minuter mindre på soffan. Bara det räknas in my book nu för tiden. Man göra sina val och får leva med konsekvenserna är min starka övertygelse. Just nu väljer jag bort socker för att jag vill inte må så dåligt både psykiskt och fysiskt.

En varm kopp te kan också trösta demonerna i huvudet eller det gäller att intala sig det. Man måste sysselsätta sig med annat så nu ska jag planera tjejfest. Se så roligt livet blev meddetsamma och det utan ett snickers...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass