Jo jag kom upp

Imorse när klockan ringde kl 06.00 så sprang jag upp ur sängen med ett leende på läpparna... Hmm snarare släpade mig upp med en grimas. Men upp kom jag. Så skönt att gå till gymmet vid den tiden. Luften är så krisp och frisk.

Marie körde hårt med mig och svetten den rann. Det var med darrande ben denna gick från tåget till jobb idag. Fast en sak är säkert man blir alert hela dagen och känner hu hela kroppen arbetar. Bästa känslan!

Nu får man väl kika på Biggest loser...

Kommentarer

 1. Härligt att höra Tina! You still going strong!! *stolt*
  Smyger in på din blogg lite då och då, dock alldeles för dålig på att göra ett avtryck!

  Ja, kika på Biggest Loser =) Gymmaskinerna kommer du vara bekanta med ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hejsan Jennie!

  Jag saknar dig jättemycket och jag hoppas att livet leker!

  Många kramar Tina!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass