I love spa!

Det har väl inte undgått någon som läser denna bloggen att jag älskar spa-behandlingar. Tycker om att bli ompysslad och stressa ner. Värt varenda krona tycker jag för det är bara när jag tränar och när jag spa:ar som jag kopplar bort jobb.

Idag var det dags för fötterna att få sin ompysslingstimme. Gör ju det var 6-7de vecka. Egentligen ren överlevnad då min hud är problematisk - kallas tydligen allergihud. Ska låta er slippa detaljerna :-)

Men nu är de så fina igen och jag är så nöjd - som alltid hos Anette. Du hittar henne här Kan varmt rekommendera ett besök - du kommer inte ångra det!

Men inte nog med det idag bokades också den årliga spahelgen för maken och mig. Detta året bär det av till Kiviks hotell. Som vanligt är det helgen den andra advent som gäller. Längtar redan! När unnade du dig en spabehandling sist?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass