Utmärkt självinsikt - not!

Jaha som många andra var jag bänkad igår framför Biggest Loser. Eller i mitt fall liggandes i sängen då stor-TV framför soffan har slutat att leva. Ligger där och tycker nämen så stora som deltagarna är ju inte jag - nä då.

Sen kommer vi till invägningen och vad visar sig? Jo att de flesta damerna ligger på mellan 95-115 kilo och är ca lika långa eller i de flesta fallen längre än mina 162 över havet. VA FAN!!!! Det är ju JAG!!!

Ja jag har kommit en lång väg genom träning och sockerbortval men trots allt visar vågen på dessa siffrorna. Har visserligen inte vägt mig sedan i slutet på juni då vägen visade 104 sorgliga kilo.

Kort om status på vågen innan vi går vidare: toppvikt=117 kg (jan 2008), lägsta på resan=83,4kg (sep 2009), smalaste=89 kg(storlek 44 jeans jan 2010).

Och ja jag har definitivt gått ner sen jag dess dvs när jag insåg att detta är för livet och inte en quick fix. Då menar jag verkligen insåg både fysiskt och psykiskt att jag varken kan eller vill leva på det sättet längre.

Vart vill jag komma med detta inlägg? Jo att förnekelse är det starkaste som finns och att jag i min hjärna inte alltid ser hur min kropp ser ut. Jag gissar på att jag idag väger ca 95 kilo men egentligen är det oviktigt. För fy fasiken va bra jag mår!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass