Jag är modig!

Inte alla som vågar åka till ett främmande gym i storstan och gå på ett pass man aldrig gjort tidigare. Den gamla TJ hade aldrigt gjort det men den nya modiga TJ vågade. Lite innan 19.00 tog jag tåget in till Malmö och Forum. 19.30 vart det dags.

PT Marie som instruktör lugnade lite men man känner ju sig ändå lite obekväm. Speciellt när man är en knubbis som jag dvs de andra väger väl typ 40 kilo mindre och är 10 år yngre.

Men det är smällar man får ta när man vill bli fit. Blir ju liksom inte bättre av att sitta hemma. Man måste våga! Och det vart jättekul och svettigt. Känner mig trött i ryggen och höfterna av allt vickande :-)

Zumba ska jag definitivt pröva igen och nu är 190 min av mina 300 mins träningsranson avklarad. Maken har lovat att vi ska ranta runt på lördag. Vi åker nämligen upp till Stockholm imorgonkväll tills söndag. På lördag blir det shopping, Blue Man Group och mysig middag. Hoppas din helg blir extra gosig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass