Hälsodagbok - vecka 5

En svajig vecka vad det gäller allt ifrån maten, träningen till den dör kroppen. Fast jag tycker ändå jag slutar på topp!

Kosten
Ja vad ska jag säga både bra och mindre bra. Dock är det så himla skönt att känna sig motiverad igen så nu kör jag!

Steg/Frisk luft
Denna veckan fick jag ihop 10000 steg 4 dagar. Helt okej och är mest nöjd med kämpandet att få ihop det på resande fot.

Träning
Var i UK måndag och tisdag så då bidde det ingen träning. I onsdags trodde jag att jag hade en dejt med PT-Katarina men missuppfattat. Fick istället bli en pass på Itrim men det gick ju det med. Efter det tyvärr ingen träning för jag har inte känt mig hundra. Men ingen stress över det träningen försvinner ju inte och jag vill inte bli sjuk. Så vila var veckans tema plus onsdag och torsdag fortsatte jag med kontorsfixande så jag jobbade ju hårt fysiskt!

Må bra
 • Fått svar på cellprovet och allt är ok. Tre år till nästa drabbning...
 • Att jag stod emot grupptrycket och tackade nej till att delta på Vår ruset med jobbkollegorna. Jovisst hade jag kunnat linka runt men jag hatar ju den trängslen. Blir bara irriterad och stressad av att alla ska vänta på mig innan det kan fikas. Dvs inget jag mår bra av så varför då göra det? Börjar jag bli vuxen?
 • En bra sak med de senaste månadernas träningshattande är att hälen fått vila och känns mycket bättre. Kanske typ 15 % smärta kvar utav de 100 jag hade för ett halvår sedan. Bra skit!
 • Veckans jobbresa! Jag fick använda hjärnan och återfick självförtroendet - jag vet vad jag gör och jag är grym på det!
 • Att jag minglade på frukostseminariet istället för att stå med mobilen som så många andra gjorde.
 • Vila vila vila så att ingen tredje förkylning bryter ut och jag hoppas det lyckades
 • Tända ljus
 • Tjejlunch med kollegorna på underbara Röstånga mölla - kan varmt rekommendera ett besök!
 • Att jag hittat tillbaka till min fokus och motivation. Känns kanon och jag är så himla glad!
 • Myshelg med maken och gårdagens fölsefirande i hemmahålan
 • 9 dagar kvar till semestern...
Veckans fråga
Fokus, fokus, fokus!!!

Kul grej
Veckans kärleksspråk bidde danska dvs jeg elsker dig. Tänkte jag fick nog börja hålla koll så betar av språken geografiskt. Plus maken är ju halvdansk :-)

Nästa vecka
Vad händer nästa vecka? Sista hela februariveckan på svensk mark is coming up. Tjejmyset som skulle skett i fredags händer förhoppningsvis imorgon kväll istället. Fixande inför resan. Maken fyller år och det ska ju firas. Förhoppningsvis en lunch eller två med kompisar. Kanske middag hos vänner på lördag. Fotvård hos bästa Anette och så in med lite träning på det. Voila!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass