Hälsodagbok - vecka 6

En vecka som har swooshat förbi tycker jag. Dock har det varit skönt att känna sig på banan. Både vad det gäller hälsan dvs inga förkylningsbaciller som hägrar i bakgrunden och vad det gäller kosten. Mama is back liksom :-) Har även varit en full fart vecka på jobbet och jag älskar det. Roliga projekt att bita som passar mig perfekt! Passar väl bra då att jobba halvdag imorgon för sedan ta semester...

Kosten
Kosten har verkligen flutit på denna veckan och det har varit så skönt. Jag har hittat tillbaka och har fokus. Nu kör jag på detta och är laddad som tusan.

Steg/Frisk luft
Denna veckan fick jag ihop 10000 steg 5 utav 7 dagar. Det är helt okej för jag orkade inte jaga i ösregnet i fredags och igår hade jag nästan 9000 steg.

Träning
Något jag börjat inse är att det funkar bäst för mig att få till min träning på morgonen eller direkt efter jobb. Ska jag hem om så blir det liksom jobbigt. Speciellt nu när det är mörkt, kallt, halt, snöigt och regnigt. Denna veckan fick jag till två morgonpass hemma, ett PT-pass med framsteg som jag är väldigt stolt över, ett tabatapass igår och idag blev det ytterligare ett pass hemma på crosstrainer för jag orkade bara inte att ta mig iväg mitt i allt.

Må bra
 • Att jeansen sitter redan lite lösare i midjan
 • Födelsemiddagen för maken. Han såg så glad ut!
 • Tacksam att jag återfunnit min fokus!
 • 9 år sedan min älskade pappa gick bort hastigt - saknar men tacksam för den tid vi fick!
 • Stolt över min kostvecka
 • Mysig kvällssallad med Rebeca och Camilla i måndags
 • Mina framsteg i rörligheten. Jag kämpar och det må se lätt ut men gör det själv då...
 • Underbar vegetarisk trerätters middag med goda vänner igår - så gott!!!
 • Hektisk med jättekulig vecka på jobb.
 • Att jag köpte blommor som tack för all hjälp till städerskan på jobb. Överraskade henne med ett jättefång tulipaner i städkärran i fredags. Hon blev så himla glad. Tänk det tar så lite men kan ge någon så mycket...
 • Mysig sopplunch med Lotta
 • Bästa fotvårdaren i Anette pysslade om mina fötter i fredags så jag är redo för resan
Veckans fråga
MEXIKO - har vi allt vi behöver...

Kul grej
Veckans kärleksspråk bidde norska dvs jeg elsker deg. Fast vet inte om jag orkar hålla på detta :-)

Nästa vecka
Behöver jag påminna om att imorgon ska jag jobba fram till lunch sen blir det ett PT-pass. Som grädde på moset ska jag sedan på ansiktsbehandling och någon kroppsbehandling. Hem och packa det sista sedan bär det av till sydligare breddgrader...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass