Min fokus!

Så jäkla gött att känna att fokusen och motivation är tillbaka! Den vart ju försvunnen ett bra tag but now she is back :-) Mitt mål är att den 20 april ska mina jeans sitta löst igen som de gjorde i aug/sep ifjol. All fokus ligger på att sköta maten och keep it simple! Inga konstigheter och ingen fokus på exakta kilon hit eller dit. Det enda jag behöver tänka på är att ta en dag i taget och fokusera på rätt matintag!

Bildbevis från start och min motivation. Nu kan jag precis knäppa dem men för några månader sedan vart de väldigt fladdriga i midjan...

Kommentarer

  1. Du ser så smal och fin ut. Duktiga dig / Kram M.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass