SEMESTER!

Jobbade fram till lunch sedan inledde jag semestern starkt med ett PT-pass. Massa olika övningar för rörligheten och bålen. Hon den där PT-Katarina körde hårt med mig - me like! Efter en snabbdusch så bar det iväg till Len Hud. Där väntade ett stycke ansiktsbehandling och en kroppsinpackning på eder bloggerska. Ojoj som jag blev ompysslad. Är fortfarande helt omtöcknad och sömnig :-)

Inom Apoteket för sista inköpet, ombokning av frisörtid tills jag kommer hem och så var jag redo för hemfärd. Slänga in träningskläder i tvättmaskinen. Packa, packa, packa. Men nu tror vi att vi är redo för avfärd imorgon. Larmet på, världens bästa grannar har lovat att hålla koll på huset, makens bror tar posten och kollar till lite extra. Tidigt imorgon tar vi tåget till Kastrup för vidare äventyr i Mexiko. Värmen och solen here I come!!!

Psst! Uppdaterar när jag kan under kommande veckor. Enklast att hitta mig på Instagram och Facebook

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass