Allt på en gång...

Hmm när kilona läggs på och denna bloggerskan inte tränar plus äter en massa strunt vad händer då... Jo kroppsligt förfall kommer som ett brev på posten. Magen krånglar, infektioner sprider sig (jävla socker) och humöret svallar. De senaste två veckorna har det varit värsta ontet i höfterna som börjar lägga sig tack vare Voltaren (tack Rebeca!), förra veckan fick jag värsta krampen i höger vad som höll i sig i dagar och denna veckan så är det höger öra som svullnat upp/gör svinont och jag misstänker öroninflammation.

Tur jag ska till doktorn imorgon för att kolla sköldkörteln - tror ni jag kan ta allt på en gång? Eller blir det liksom för mycket :-) Örat kommer jag nog be att få kollat i alla fall. Bara att konstatera att det börjar bli dags att ta tag i det hela och jag har en plan. Den 2 januari sparkar den igång men innan dess gäller det att styra upp lite för så här kan det inte fortsätta. Som maken sa imorse - du mår som bäst när du tränar hårt, väger mindre och äter bättre. Right on Sherlock nu är jag trött på att flåsa igen i trappor, att släpa på extra kilon och att ha ont plus infektioner. Gör om, gör rätt!

Kommentarer

  1. Det säger jag också till mig själv gör om gör rätt liksom. Ska bara komma över min förkylning sen sätter jag igång igen. ��
    Pep pep till oss kram Cee

    SvaraRadera
  2. Läs boken "Få livet tillbaka", en bok om för låg ämnesomsättning - hypotyreos. Finns hos Adlibris / Kram M

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass