Fem för fem

Om du läser flera bloggar om träning och hälsa så har du säkert stött på denna listan "Fem för fem" där bloggarn ska besvara 5 frågor helt enkelt. Nu har turen kommit hit i och med Pernille skickat vidare frågorna till mig.

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
 Typ alla har svarat ägg och det är ju min också tråkigt nog. Äter ju ägg i olika former varje dag och ibland flera gånger (och jo mitt kolestrol är perfekt :-) ) Så originell är jag liksom :-) Annars kan ju listan göras lång med smör, sallad, skinka, banan, jordnötssmör, havregryn, hembakt rågbröd m.m.

2. Godaste efterrätten?
Allt med choklad eller paj med hinkvis av vaniljsås

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Att börja dagen med en långpromenad i friska luften är oslagbart men gärna följt av ett grymt pass i gymmet där jag känner mig stark eller ett kuligt träningspass med kompisar.

4. Bästa träningsredskapet?
Mig själv och hantlar, stången, TRXen och självklart mina älskade bells!

5. Vad är du tacksam för just nu?
Världens bästa make som stöttar mig i allt jag gör!

Nu är tanken att jag ska skicka detta vidare till 5 stycken men det känns som alla bloggar jag känner till redan har blivit utmanade. Därför håller jag här.

Kommentarer

 1. Ibland känns världen liten.. Minns att det var något föreläsning på "mitt gym" i Staffanstorp som du höll. Funderade på att gå och lyssna, men det passade inte tidsmässigt så jag glömde bort det igen och har inte tänkt på det.

  Idag var jag på kurs och när jag kom hem såg jag att du hittat mig på LinkedIn och först då kom jag ihåg, det där fotot har jag sett förr ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det är den verkligen! Du satte det nog inte direkt för ansiktet är rundare nu... Kul att träffas och hoppas vi ses igen!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass