Hej!

Long time no see som man säger... Jag har saknat dig bloggen! Har känt, framför allt den senaste veckan, att jag har blivit mer och mer sugen på att blogga igen so here we go. Lovar inte att jag kommer hänga här inne varje dag men jag har mycket att berätta. Och bästa terapin för mig är ju att skriva. Men en sak i taget. Kan ju inte skriva av mig allt i ett enda inlägg för då blir det ju inte så mycket return of the bloggande inte...

Kommentarer

 1. Så kul att du är tillbaka! Har saknat dina inlägg, tur att du har instagram!;).
  Skriv när du känner för det och har tid, det gör jag.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Grodmamman! Tack för välkomnandet! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass