Glad tjej!

Efter en skön sovmorgon så kom jag iväg till gymmet. Så skönt att träna igen! Att svettas och få känna sig stark! Fast det har varit helt rätt att inte träna pga inflammationer och smärta så tar det inte långt tid innan andra krämpor kommer. Kroppen blir liksom stelare och stelare plus man känner sig allt annat än stark. Bara svag och lealös med ont lite här och där. Därför var det en glad tjej som tränade idag och kände endorfinerna rusa runt i kroppen.

Extra glad blev jag när jag hämtade upp min vinst i receptionen. För er som följer mig på Facebook och Instagram kommer kanske ihåg mitt deltagande i Rosa Hoppet? Det var första söndagen i oktober och ett cykellopp på 3 mil arrangerades på Friskis & Svettis i Lund. Jag fick ingen med mig men ville ändå delta så det gjorde jag. Heja mig! Totalt cyklade jag 4,7 mil för jag cyklade hemifrån till Lund, loppet och sedan hem igen. Var lite nervös innan för inte cyklat så långt själv och i ett lopp tidigare. Ja i somras cyklade vi ju längre i Frankrike men det var ju med fikastopp och lite sånt.

Fast vet egentligen inte varför jag nojade as usual. Det är väl som maken säger "det ingår i denna modellen". Det gick bra, jag kände mig stark och kom inte i mål sist. Dock har jag två förbättringar till nästa gång. Inte köra ett tungt benpass dagen innan (hello stupid...) och jag måste lära mig att ladda med mat bättre - framför allt direkt efter. För när jag skulle cykla hem så fick jag värsta blodsockerfallet. Får det ibland för jag är himla känslig. Äter jag inte som en Skalman så blir det ofta galet. 

Som tur är kom jag på att cykla förbi affären på vägen hem. Inte alltid man är så skärpt i sådana här situationer. Stannade och köpte en baguette och juice. Ringde hem till maken så han visste var jag var i fall att. Satte mig på en bänk och åt plus vilade i en halvtimme innan jag kunde ta mig hem. Lärdom till nästa gång jag ställer upp på något liknande. Ät lite under loppet och direkt efter innan du gör något annat. Annars är det kört. Men jag kan tänka mig göra om det så lite kuligt var det allt :-)

Fast tillbaka till vinsten... Efter några veckor fick jag ett meddelande på Instagram att jag vunnit ett pris. En fin rosa mapp från Bookbinders Design. Tjoho så glad jag blev! Och idag var det äntligen dags att hämta ut priset. Blev väldigt överraskad så fint inpackad den var och gick med varsamma steg till bilen. Försökte att inte svetta ner paketet för mycket... Titta här så fint!!! Denna ska bli min "mina bästa idéer och inspirationsmapp" som en påminnelse att alltid ha min hälsa som prio 1 med lite rosa flärd som bonus :-)


Kommentarer

 1. Grattis till vinsten!
  Härligt att du är igång på gymmet igen! Jag har legat med feber i veckan och har inte kunnat träna sedan i måndags. Kan säga att jag märkt det på humöret och säkerligen min familj också... Idag cyklade jag och sonen till gymmet och körde ett benpass. Är lite kul de gånger jag hänger med på samma vikter som honom. Hoppas nu att slippa förkylningar och annan skit ett tag, så att jag kan träna som jag vill.
  Håller tummarna för att du också får vara frisk framöver!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Hoppas du mår bättre nu! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass